nedelja, 13. maj 2012

Drevo

Ne, nisem delala nobenih poizkusov, le s Picasso sem se malo poigrala, in ker mi je bila barvna kombinacija všeč, sem jo shranila.

Ko sem na Craftalnici prebrala, da je tema teh dveh tednov drevo, sem se takoj spomnila na pdf, ki naj bi ga imela nekje v računalniku. Našla sem ga (tam, kjer bi moral biti) in tudi povezavo do originalne strani sem imela shranjeno (pri meni je to prava redkost).

Osnovo za drevo sem našla na spletni strani My Grafico, kjer lahko najdete kar nekaj brezplačnih načrtov za škatle ipd. Seveda sem osnovno obliko predelala po svoje (in še jo bom dodelala, če se bom ponovno lotila tega projekta.
 Najprej sem iz rjave lepenke izdelala deblo in veje. Nato sem deblo embosirala s hroščkom, da sem dobila teksturo lesa, nazadnje sem izdelala listje. Tudi listje sem embosirala.
 Vse sem zlepila skupaj in dodala dve ptici. Eno rdečo in eno belo-rdečo. Drevo, ki je last mojega sina (še preden je bilo končano, ga je rezerviral zase), zdaj krasi mizo v kuhinji. Zato sta tudi ptici v rdeči barvi.
Drevo s pticama prijavljam na naslednje izzive:
- Craftalnica: drevo
- Cas-ual Fridays: birds
- Art-Piaskownica: barve (rjava in zelena)


UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE
/
PAPIR
domača zaloga papirja
BARVE
/
DODATKI
/
REZALNE ŠABLONE/
DIES
Najlepši par (Pravokotniki s šivi);  
PRIPOMOČKI
Cuttlebug;  Crafts Concept embossing folder (Woodgrain); Forever Friends embossing folder (Petal pattern); tiskalnik Epson Stylus Photo R200

6 komentarjev:

Janja pravi ...

Zelo lepo samostoječe drevo in ptička. Lp

Mojca pravi ...

Krasna pogruntavščina. LP

Goga pravi ...

Zelo lepo in zanimivo, sama itak nimam pojma o uporabi vsh teh specialnih programih za preoblikovanje slik. Se bo treba malo poglobiti vanje.
Pozdravček od Lili

Jenny pravi ...

Wow what an amazing project, love how it stands in 3D :0)
Thanks for joining in the fun at CASual Fridays this week :0)
Jenny x

Anonimni pravi ...

Sweet 3D project, love this tree :) Thanks for playing this week at CAS-ual Fridays!

Ally pravi ...

Really cool project!
xoxo, Alessandra

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022