sobota, 26. julij 2014

Album: Strani 10 - 14

Album sem dokončala že nekaj dni nazaj. Danes sem ga še fotografirala in ga objavljam.

Stran 10: Prvi zobek in prvi koraki


Stran je namenjena vpisovanju datumov rasti zob in fotografiji ter kratkemu opisu prvih korakov. Za skico zob je kartonček, ki je namenjen fotografijam. Dodala sem še zobno miško. Nekaj podobnega sem našla na spletu, vendar mi je bila malo grozna, zato sem jo predelala po svoje. Predvsem oči. Pobarvala sem jo s Copic markerji; oči in zob sem še dodatno poudarila z Glossy Accents ... če bo šlo tako naprej, bom kmalu izpraznila plastenko. Trenutno je pri meni najbolj oboževan medij - pikica tu in pikica tam ... - čeprav ga imam že več mesecev doma.



Stran 11: Prva beseda in slovarček besed


Stran je dokaj preprosta. Tri črte so namenjene zapisu prve besede, datumu in pomenu. Puščica nakazuje, da je ob strani žepek, ki nekaj skriva: slovarček besed. Še zdaj se spominjam, koliko energije je moj Kljunček porabil, da smo spoznali pomen besede "toto" ... po nekaj tednih smo končno ugotovili, da to pomeni vlak.



Strani 12 in 13: Prvo leto - povzetek v sliki


To sta predzadnji strani albuma, ki sta nekakšen povzetek v sliki prvega leta otrokovega življenja. V okvirčih si sledijo - ena za drugo fotografije (5 x 5 cm) od rojstva do enajstega meseca življenja.

Stran 14: Prvi rojstni dan


In še zadnja stran, namenjena rojstnodnevni fotografiji.

2 komentarja:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasen album je nastal
lp Tamara

Ne-Ja pravi ...

Res lep album. Vključila si toliko dorbnih elementov, ki so pomembni novopečenim staršem, da res kapo dol :)

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022