sobota, 9. december 2017

Paketek za mini čokoladice 4/21

Danes zjutraj sem še pobarvala motiv, izrezala kartonček, vse skupaj povezala ter fotografirala. Ni mi vzelo veliko časa.


Škatlice so narejene vse po istem sistemu. Narisala in izrezala sem šablono ustrezne velikosti, ki jo uporabljam za skiciranje vseh škatlic. S kostjo začrtam prepogibe, ki jih potem senčim z Distress Inki približno enake barve. Škatlice ne potrebujejo ne lepila ne vrvice, narejene so tako, da en vogal zapira naslednjega. Vrvica s kartončkom je le okrasek, ki na hrbtni strani nosi voščilo.


Digitalno štampiljko z deklico, ki bere, sem pobarvala s Copic markerji. Pri barvanju pazim, da je kartonček barvno usklajen s škatlico. Knjigo, neskončen vir učenosti in predvsem domišljije, sem dodatno poudarila z bleščicami Wink of Stella.


Zgoraj se še od blizu vidi, kako se knjiga sveti. Ko sem povečala fotografijo, sem ugotovila, da bi za barvanje manjših motivov potrebovala očala, saj sem tu in tam barvala čez črto. S prostim očesom se te napake ne vidijo (vsaj jaz jih ne), saj je motiv zelo majhen, meri slabe 4 cm, od tega dobro polovico predstavljajo lasje, ki jih je najlažje pobarvati.


Zbirka škatlic se počasi povečuje, vse škatlice in še kaj drugega, si lahko ogledate pod oznako EMBALAŽA.

S to škatlico sodelujem na naslednjih izzivih:

UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE/STAMPS
Lizzy Love - Odball Art (Eye girl 24)
PAPIR/PAPER
Max Bringmann KG; domača zaloga papirja
BARVE/INKS
Distress Ink (Tattered Rose); Copic markerji; Sakura Gelly Roll (Clear Star)
DODATKI/ACCESSORIES
vrvica
PRIPOMOČKI/TOOLS
Big Shot; X-Cut (Gift tags everyday); tiskalnik Epson L800




4 komentarji:

NanaConnie pravi ...

Oh, Ma-mi, what a delightful gift box! Cute image. I'm so glad to see you playing again this week at QKR Stampede. Good Luck and Merry Christmas.
NanaConnie DT

Leigh Penner pravi ...

Super cute take on the inspiration photo!

Brenda's Card Corner pravi ...

Beautiful tag Ma-Mi! Gorgeous coloring and she looks so pretty with your package! Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

Brenda DT

crafty pravi ...

A lovely tag -very pretty. Thank you for joining in the QKR Stampede challenge this week. Mary

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022