četrtek, 04. avgust 2016

Hi, konjiček!

Tokrat mi je dal misliti izziv pri Less is More, kjer pričakujejo voščilnice, katerih poudarek je na dotiku. Zato sem izbrala nevtralne barve in tri elemente na dotik: prozoren reliefni prah, šablono z rešetko in seveda konjička na 3D blazinicah, ki ima pravo grivo in rep. Kaj je bolj otipljivega od tega?


Za podlago sem izbrala kartonček v natur barvi, ki sem ga izrezala na pravo velikost kar s šablono Najlepši par, nato sem s šablono Memory Box izrezala mrežo in odtis štampiljke Hero Arts posula s prozornim reliefnim prahom. Vse to sem naredila mimogrede.


Največ časa sem porabila za osrednji motiv, konja. Sliko sem našla na spletu. Konja sem najprej prilepila na debelejši karton ter ga pazljivo izrezala (v prvem poizkusu sem mu odrezala eno nogo). Je trajalo kar nekaj časa. Odstranila sem mu rep in grivo, ker sem ju pripravila iz preje za kvačkanje. Za grivo sem prejo tesno ovila okrog ozkega kartončka ter jo na enem koncu pritrdila s Studio Mate lepilom. Ko se je lepilo posušilo, sem na drugem koncu prejo odrezala, da sem odstranila kartonček. Dovolj je bilo da sem še malo grivo poravnala s škarjami in že sem jo lahko zalepila na mesto. Za rep pa sem izdelala manjši cof, zato pa sem morala konjička prilepiti na debelejše 3D blazinice, saj sicer repa ne bi mogla spraviti na mesto. Nazadnje sem odtisnila še preprosto zahvalo iz kompleta s šablonami Najlepši par.


Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

11 komentarjev:

Anja Curvers pravi ...

Such a beautiful card love it. Thanks for joining us over at CAS ons unday.

Esther pravi ...

This is so creative and such a fun way of adding texture! I bet the mane and tail took ages but they look fantastic so it was well worth it. Thanks so much for sharing your creativity at Less is More :)

chrissy xx pravi ...

A GOrgeous CAS card.. Such a lovely design and I too LOve your mane and tail. Thank you so much for joining us at QKR Stampede.
Chrissyxx

NanaConnie pravi ...

Beautiful horse, Ma-Mi! Loving the fibers. Thanks so much for playing along in our "Down on the Farm" challenge at QkR Stampede this week. Good luck in the draw.
NanaConnie DT

Mariken pravi ...

Lovely card! Really beautiful! Thank you for joining us at the challenge of CAS on Sunday!

Jane pravi ...

Great kraft background patteren to showcase your white stallion so perfectly. Thanks for playing at AAA Cards.

sandie pravi ...

Superb texture and detail and the white really shines against the Kraft. Thanks for joining AAA

Ceal pravi ...

Great card, thanks for sharing with us at AAA Cards!

Darlene pravi ...

WOW What a clever creation! Love how you made the horses tail & mane!! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Polka Dots’ challenge! We hope you’ll come back often.

Darlene
DOUBLE D Challenge Blog
DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

Amelia Breytenbach pravi ...

This is gorgeous. Love your color choices and great layout. The horse is beautiful. Thanks for sharing with us at Double "D" Challenge.
Amelia (Double "D" Challenge Design Team)

Michelle Lupton pravi ...

Awesome fussy cutting of the horse! Thanks for playing along with us at A Blog Named Hero :)