petek, 19. avgust 2016

Francoska kuhinja

Danes me je ustvarjanje poneslo v Francijo ... da bi bil navdih pristnejši, sem vzela v roke albume s fotografijami iz Pariza, Normandije in Provanse ... potem pa sem našla na spletu nekaj še starejšega ... tega dobrodušnega kuharja, ki je v moji zavesti sinonim za francosko kuhinjo ... in kamor koli sem šla v Francijo, sem jedla dobro.


Nastala je preprosta enoplastna voščilnica. Najprej sem na papir natisnila kuharja, nato sem naredila masko, da sem lahko odtisnila kvadratno štampiljko, ki sem jo namazala deloma z modro, deloma z rdečo barvo. Čisto na koncu sem natisnila še voščilo.


Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

7 komentarjev:

 1. This looks great! I love how you've masked and layered the chef against that gorgeous background. A fab one layer card and perfect for our French theme at Less is More. Thanks for playing along :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ta možakar nas pa res spremlja že od malih nog. Zelo lepa francoska nostalgična CAS voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 3. What a terrific one layer, perfectly CAS card!
  Love the bleu, blanc rouge in the background!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More!
  Moins est Plus!

  OdgovoriIzbriši
 4. What a wonderful chef image! He looks so perfectly French! Super masking and the French flag background is awesome. Thanks for joining us at Less is More.
  Sharon xx

  OdgovoriIzbriši
 5. Čista nostalgija :) me spominja na kuharja, ki je bi na pločevinastih škatla za shranjevanje živil. Super si naredila.

  OdgovoriIzbriši
 6. Vegeta mojster, ali? :))) Prava nostalgija in super izvedeno :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Nice card!! ;-) Thanks for playing with The Paper Shelter this week! Good Luck! Hug Lena

  OdgovoriIzbriši