sobota, 13. avgust 2016

Dnevnik: Nogomet

Spet veliko popravljanja. Med prvomajskimi počitnicami sem bila na več nogometnih tekmah kot prej v celem življenju ... in to v dežju, vetru in mrazu ... navijali smo za slovensko reprezentanco do 15 let ... predvsem pa za Kljunčkovega bratranca.


Z desno polovico strani sem imela kar veliko dela, čeprav se ne vidi prav dobro. Celotna stran je izdelana kot lepljenka različno pobarvanih kosov, ki sem jih izrezala z dvema različnima šablonama: polkrožno s šivi (Najlepši par) za zeleno površino in dve plasti oblakov (Memory Box). Barvala sem z akrilnimi barvami. Leve strani nisem izdelala tako natančno, saj bodo na njej fotografije.
Simpatičnega malega nogometaša sem pobarvala s Copic markerji. Na spletu sem poiskala majico slovenske državne reprezentance: prilagodila sem velikost in sem jo malo nagnila, da se je čim bolj prilegala odtisu, nato sem jo prelepila čez odtis in jo še malo senčila s Copic markerji.


Čeprav naj bi danes le napisala naslov in prilepila manjkajoče fotografije (ker so na njih tuji mladoletniki, objavljam stran brez njih: na eni je reprezentanca, na drugi pa Kljunček s svojima bratrancema), sem stran še malo dodelala ... Najprej sem dodala pike, da se prehodi med plastmi bolje vidijo. Zvezdici, ki je samevala, sem dodala še dve, Tinino darilo.


Napisa "Slovenija" in "U 15" sem naredila z reliefnim prahom: medtem ko sem za napis "U 15" uporabila štampiljke domače izdelave (izrezki iz moosgumija), sem "Slovenija" napisala lastnoročno z lepilom v pisalu. To sem videla pri Jennifer McGuire in se za moje potrebe zelo dobro obnese. Imam tudi pisalo za reliefni prah, vendar je predebelo in ga zelo malo uporabljam. Lahko bi rekla, da gre za nepotreben nakup.

Ostale strani iz dnevnika se nahajajo TUKAJ.

Stran iz dnevnika prijavljam na naslednje izzive:


UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE/STAMPS
Aki Art (Football Josh)
PAPIR/PAPER
stara knjiga; pergamentni papir
BARVE/INKS
VersaMark; Whispers embossing powder (Seafoam white); akrilne barve (bela, modra, zelena); Copic markerji, Sharpie (White)
DODATKI/ACCESSORIES
Washi trak
PRIPOMOČKI/TOOLS
Papermania heat tool; Big Shot; Lawn Fawn (Cole's Alpha Uppercase) Najlepši par (Zvezdica); Memory Box (Delicate Cloud Border); Nellie Snellen (Little Star); tiskalnik Epson L800

10 komentarjev:

Dreja pravi ...

Klasse gemacht. Danke für die Teilnahme bei der Stempelsonne.
LG Dreja

Cvetoči travnik pravi ...

Projekt vreden vse pohvale:) - mami se je za svojega fanta zeeelooo potrudila in ostal mu bo lep spomin. LP

Leanne pravi ...

Wonderful, love the colors and the boy is special. Lovely. Thanks for playing our challenge at 4 Crafty Chicks.

Leanne DT/4CC

Dawn pravi ...

Lovely and great image. Thanks for joining in at Daring Cardmakers. x

Deb pravi ...

Wow, what a fabulous page, love this!
Many thanks for joining us at Cute Card Thursday this week!
Debxx

Andreja pravi ...

Super stran z "olimpijade" si naredila :-)) Krasna ideja.
Hvala, ker si se nam pridružila na moškem izzivu pri Male Room!

Elizabeth Hart pravi ...

Great soccer card - love the vibrant colors. Thanks so much for joining us this time at the Pile it On Challenge, Elizabeth (DT)

Faith A at Daffodil Cards pravi ...

A wonderful card and colours, love your footballer in the National colours. Thank you for joining us at The Male Room Olympic / Sport Challenge.
Faith DT
x

Rocky pravi ...

Thank you for joining us at TMR with your project, love the shirt, great idea.

Deborah Frings pravi ...

Super! I do like the little guy with his football (soccer to my US friends). Thanks so much for playing along with our Olympics/Sport theme at The Male Room. Deborah, DT. Sorry to be so late commenting!!

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022