sobota, 3. oktober 2015

Dino-nalepke za zvezke

Moj mladič je že v drugem razredu in letos si je za temo nalepk izbral dinozavre ... tako sem izdelala serijo nalepk, ki sem jih natisnila na samolepilni foto papir. Nato sem jih izrezala in še malo senčila z distress inki. Čisto malo na robovih ... sem pač perfekcionistka.



Nalepke prijavljam na naslednje izzive:


Poleg dinozavrov je Kljunčkova strast tudi vesolje, zato ga je nona peljala na organiziran ogled luninega mrka. Ni mu bilo težko iti zgodaj spat, še manj pa zgodaj vstat, da je lahko opazoval ta pojav skozi teleskop. Ker so se dopoldne vrstile še druge dejavnosti, sem ga opravičila od pouka in je dopoldan preživel v opazovanju raznih poizkusov. Mislim, da se je več naučil, kot pa da bi bil v šoli.

No, naslednjega dne je v šoli povedal, kje je bil in kaj je videl. Očitno ga je učiteljica prosila, da to tudi nariše. Njegovi risbi so izobesili v šoli pri vhodu. In to je delo 7-letnega otroka ...


Za konec pa dodajam še osnove za nalepke: mogoče bodo še komu prišle prav. Pa prihodnje leto! Dinozavri so zakon!








11 komentarjev:

~ginny pravi ...

Very cool project! Love that thedistressed edges pick up the color you have used in the dinasaurs. Your 7 yr. old son's drawing is WONderful! even showing the shadow cast on the moon. Good for you Mom in teaching him in this manner! Thank you for sharing your project and creativity at 613 Ave C!
~ginny, DT for 613 Ave C : [#142 – ATG / Use Sapphire]
Owner: RubberMAD (GettyCollection.com)

Wendy Ann Batchen pravi ...

Lovely project, thanks for sharing with us at Inspiration Destination and good luck. Wendy DT x

Teresa Kline pravi ...

these are perfect for a little boy, super cute cards! awesome drawing too by your son....so glad you played along with the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

sparkle & shine *~*

Unknown pravi ...

What a fabulous project for your son and thanks for sharing it with us in our challenge at Penny's Paper Crafty and hope to see you again. Jennifer DT member X

Michelle pravi ...

A wonderful project. Lovely work - thank you for sharing this with us at Penny's Paper-Crafty and good luck - Michelle x

Joan pravi ...

Love these dinosaur labels!!! Thanks for joining us at Make My Monday!

oldpunca pravi ...

Lušne so te tvoje nalepkice. Gotovo ima tvoj sine najlepše okrašene zvezke v razredu. :-) Mi smo dinozavre prerasli, vesolje pa je še vedno zakon. :-)

chrissy xx pravi ...

What a Wonderful idea. LOve your distressing.
Thank you so much for joining us this week at QKR Stampede.
Chrissyxx
Yours Son's drawing are Awesome x

Tina Z. pravi ...

o, hvala za nalepke, pri nas so dinozavri že popularni!

Kathy S pravi ...

How fun are these? Thanks so much for sharing this with us at The House That Stamps Built. Take care and good luck.

Heather pravi ...

These are very cool!! I'm sure any young boy (and maybe quite a few older ones) would love these. Thanks for playing with The House That Stamps Built. Sorry it's taken me so long to comment; life has been crazy this week.

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022