sreda, 13. april 2011

Črni angel

Nekaj podobnega sem že nekje videla, a ne vem več kje. Mislim, da na eni voščilnici. Ta krilca sem naročila prav v ta namen in čeprav sem jih dobila že pred časom, jih nisem uporabila.

Pred dnevi je bil moj Kljunček malo siten, rad bi prekladal in mešal moje kamenčke, kar pa pomeni (zame) tudi uro in več pospravljanja in urejanja, zato sem ga premamila z nečim drugim. Predlagala sem mu, da izdelava angelčka.

Jaz sem sicer imela v mislih belo oz. prozorno barvo, moj sine pa je kar izjavil "naledi clnega" in sem mu ustregla.

To je le poizkus, saj sem uporabila jekleno nitko, ki je bila pri roki ... zeleno. Malo sva kombinirala in preizkušala različne kose za glavo, za oblačilo in za svetniški sij. Bilo je zabavno, veliko sva se presmejala, ko sva imela kombinacije: buckina glava, ogromen trup ali obratno, še bolj zabavno je bilo menjavati svetniške sije. Škoda, da nisva vsega fotografirala, ker so bile nekatere variante zares smešne.


Tega angelčka sem privezala na zadrgo črne peresnice, ki jo uporabljam v šoli. Zelo elegantno!

5 komentarjev:

Sonja pravi ...

Prav simpatičen angelček je nastal :) Tudi moja dečva se še zdaj rada igra s kamenčki oz. perlicami. Samo da zdaj tudi pospravi že za sabo :)

Nella pravi ...

Luškan je. Škoda pa res, da nista različnih kombinacij pofotkala :)

Saša pravi ...

Zelo lep angelček in verjamem da pričara na peresnici eleganco.

McCrafty /Klavdija pravi ...

tudi jaz imam že lep čas na zalogi takšna krilca in prav tako so namenjena angelčku :).. pa mislim, da si mi dala malo spodbude in ravno pravičas, ko bo hčerka končno dobila dolgo pričakovan mobitel in bo pravo darilce :)

Anonimni pravi ...

Zelo lep angelček je nastal.

Na mojem blogu te čaka nagrada.

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022