ponedeljek, 13. september 2010

Nakit XI

Približno pred letom sem si naredila "obešalnik za nakit", ko sem imela tako postrojeno vse "nakitovsko imetje", sem ugotovila, da prevladuje rjava.

V bistvu je moj barvni razvoj šel nekako takole: v srednji šoli in prvih letih faksa sem v omari imela bele, sive, črne in modre kose oblačil. Potem sem si kupila ene super rjave "gojzerje", ki se niso drseli in niso prepuščali ne vode ne mraza. Pa sem počasi začela tem prilagajati zimsko kolekcijo ... najprej hlače, potem bundo itd. Dokler niso v omari prevladovali toni od oranžne do olivno zelene ... vmes pa vsi odtenki rjave. In tudi nakit je bil temu primeren.

Po porodniški sem morala ponovno zamenjati garderobo, na srečo ne zato, ker sem se zredila, ampak ker več kot dve leti nisem kupila skoraj nobenega novega (nenosečniškega) oblačila. Ko sem začela ponovno delati, sem ugotovila, da so vsa oblačila obnošena in sem prvi dve plači zapravila za novo garderobo. Tokrat sem se odločila za MAVRICO! Zdaj je moja omara kot dan po dežju ... v mavričnih barvah. In temu sem prilagodila nakit.

Potem pa sem ugotovila, da verižic imam že nekaj v rjavi barvi, uhanov in zapestnic pa ne. In takole je nastal tale kompletek. Natikala sem ga kar med "vožnjo s traktorjem". Kljunček je trenutno najbolj navdušen nad nonotovim traktorjem in gor lahko presedi ure ... jaz pa zraven na stolčku natikam ... in podiram več kot ponavadi!

1 komentar:

Biljana pravi ...

Super "traktorski" nakit:) Me veseli za mavrico v tvoji omari...tudi jaz si jo želim..samo mora malo počakat, da se grehi od druge nosečnosti stopijo..(od tretje so se že) ,hihihi

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022