ponedeljek, 22. februar 2021

Mavrične zvezde



Zgleda zapleteno, vendar je izdelava take voščilnice s pomočjo šablone nadvse preprosta. Seveda je treba šablono najprej izdelati. Jaz navadno uporabim kar navaden pisarniški papir, iz katerega izrežem pravokotnik v velikosti voščilnice ter nato izrišem črte in okrogline, kar pač potrebujem. Na ta list rišem in brišem, dokler z rezultatom nisem zadovoljna, nato ta list začasno pritrdim na nov kartonček. Tak sistem ima dve prednosti. Pozicija za rezalne šablone je natančno določena in jo brez strahu pritrdim na svoje mesto z lepilnim trakom. Osnova se ne poškoduje, ker je zaščitena s še eno plastjo papirja. To je tudi glavni razlog, da uporabljam navaden 80-gramski papir, ker je tanjši, vseeno pa ga lahko uporabim večkrat.

Za začetek sem s šestilom začrtala krog, da sem imela prostor za napis, nato sem (spet s pomočjo šestila) začrtala žarke. Najprej dva stranska žarka in sredinskega, nato sem razporedila še srednja dva žarka. Geotrikotnik sem založila, zato sem črte delala kar z akrilnim blokom, je pa šestilo nadvse uporaben pripomoček, s katerim sem natančno določila kote žarkov. Podlago sem senčila z Distress Inki.

Sentiment: I'm here for you
 
Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:


UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE
ArtButik (Prijateljstvo)
PAPIR
Anita's Cards and envelopes (A6 white); domača zaloga papirja 
BARVE
StazOn (Jet black); Distress Ink (Chipped Sapphire; Dusty Concord; Fired Brick; Mowed Lawn; Mustard Seed; Salty Ocean; Spiced Marmalade)
DODATKI
srce iz zlate folije (negativ izreza)
REZALNE ŠABLONE/
DIES & PUNCHES
Najlepši par (Pravokotniki s šivi; zvezdice-darilo)
PRIPOMOČKI
Hampton Art - Stamp Perfect; Big Shot

6 komentarjev:

Macimbalo pravi ...

What a lovely encouragement card! So creative and CAS perfection! Thanks for sharing at JUGS this week!

AndrejaM pravi ...

Vse načrtovanje se je izplačalo saj je voščilnica izdelana zelo domiselno in natančno! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

Billie A pravi ...

Awesome card and design. So glad you shared over at Krafty Chicks/GD, Cardz 4 Guyz.

Cécile RIBON pravi ...

What an amazing CAS design, so crisp and striking! So glad you joined us at Just Us Girls this week.

Goga pravi ...

Čudovita CAS Valentinčica. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

foleysfriend pravi ...

Beautiful graphic design to your clean and simple card. I like the rainbow colors as 'rays' reaching out from your sentiment. Thanks for joining us at Addicted to Stamps and More!

sue n.

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022