nedelja, 5. junij 2016

Žabja slast

Pozdravljeni, že dolgo nisem ničesar objavila ... Kljunček je dobil angino in zgleda, da jo je posredoval tudi meni ... med mojim pekočim grlom, težko glavo in vstajanjem sredi noči zaradi doze antibiotika za Kljunčka, nisem imela veliko energije, da bi se lotila ustvarjanja ... čeprav idej mi ni zmanjkalo. Sem bolj skicirala v zvezek in pomagala Kljunčku, da izdela svojo prvo voščilnico ... ki bo objavljena v nekaj dneh ...

Simpatično žabico sem najprej nameravala v celoti pobarvati z distresi in čeprav sem črte prekrila s prozornim reliefnim prahom, so se mi prav tako spackale. Tako sem uporabila "paper piecing" tehniko.


Za začetek sem kos risalnega lista pobarvala z Distress Inki. Uporabila sem predvsem zelene odtenke ter kanček oranžne in modre. Medtem ko se mi je to sušilo, sem žabico odtisnila na risalni list in na 100-gramski papir. Tisto na risalnem listu sem zaščitila z gumo, ker sem se bala, da se bodo robovi packali. Tudi to sem pustila, da se posuši. Medtem sem s Copic markerji pobarvala žabico z mušjim sladoledom. Ko sem končala barvati, je bil kos risalnega lista suh in sem z novo šablono Memory Box iz njega izrezala listje in cvetje, ki žabico obkroža. Nato sem z Distress Inki in vodo pobarvala ozadje žabice. Pobarvano žabico sem obrezala. V tem času se je risalni list z žabico posušil. Odstranila sem gumo, kotičke, ki niso bili pobarvani sem pobarvala s Copic markerji ter pobarvano žabico prelepila čez tisto na risalnem listu. Ker je vzorec listja in rožic zelo tanek in zapleten, sem uporabila kar lepilo v spreju. Nazadnje sem celoto prilepila na osnovo za voščilnice ter dodala voščilo Najlepšega para.

Danes je tvoj dan -
naj bo vesel in poln sanj
Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE
Najlepši par (Tvoj dan); From the Heart (Frog and frozen flies)
PAPIR
Anita's Cards and envelopes (A6 white); akvarelni papir; domača zaloga papirja
BARVE
VersaFine (Onyx Black); Distress Ink (Tumbled Glass; Peacock Feathers; Faded Jeans; Broken China; Peeled Paint; Pine Needles; Ripe Persimmon; Pickled Raspberries); Copic markerji
DODATKI
/
REZALNE ŠABLONE/
DIES
Memory Box (Tanglewood frame)
PRIPOMOČKI
Papermania heat tool; Big Shot; We R Memory Keepers (Crop-A-Dile Corner Chomper 1/2); tiskalnik Epson L800

13 komentarjev:

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Iii, krasno si jo pobarvala in umestila na super ozadje. ta izvedba z listki in vejicami je tudi krasna. svetovna voščilnica.

Dawn pravi ...

Your card made me LOl! What a fun image! I love it!
Thanks for playing at Eureka Stamps this week!
Good Luck,
Hugs
Dawn xx

Borqna pravi ...

Excellent!
Good luck!

Vladuška pravi ...

Kako super je tale žabica in krasno ozadje si ji izdelala. Pozdravi se.

Grudniowe Handmade pravi ...

Super cute! :)

Angela B. pravi ...

This is such a cute card! Love the frog! Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.

Happy Creafting,

Angela

TTCRD DT

Taste Of Craftiness {My Blog}

Through The Craft Room Door

ttcrd.blogspot.com

Lyn pravi ...

Fun! Love the background and your coloring is fantastic - great take on the sketch!! Thanks for joining the challenge at From the Heart Stamps this week!
lyn

Melissa L. pravi ...

Oh super cute, Ma-Mi! That frog is so fun. I love it! Thanks for playing along at ATSM.

Creative world pravi ...

Adorable and rfun card...love your coloring and all the texture on it...thank you for joining us at ATSM...Željka DT

Kelly Schelske pravi ...

What a cute card! Thank you for playing along with us at FTHS!

Hugs,
Kelly

Tip Top pravi ...

Wonderful card! Thanks for entering I {heart} card sketches with a tWist - hope to see you again next time!

Deborah Frings pravi ...

I absolutely love this frog - the colours are so bold and bright. Great die cut details too. Sorry to be so late commenting, but thanks so much for playing along with our Critters challenge at The Male Room! Deborah, DT.

Laura pravi ...

Love all the colors. Your card turned out great! Thank you so much for participating in the Memory Box June watercolor challenge.

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022