ponedeljek, 06. junij 2016

Ptica in perje

Končno sem uporabila na voščilnici štampiljko Hero Arts s perjem. Zelo sem si jo želela imeti, na koncu pa sem jo pospravila v mapo s štampiljkami in je nisem uporabila. No, zdaj je prišla na vrsto ... in upam, da jo bom uporabila še večkrat, mogoče tudi v dnevniku.


Najprej sem s šablono Najlepši par izrezala pravokotno okence, ki sem ga takoj "zaprla" s prozorno folijo, da ne bo prepiha. Sproti sem izrezala še dva kroga - enega za zunanji del, drugega za notranji del voščilnice ... pa še ptička sem izrezala iz kroga. Potem je sledilo štempljanje in barvanje. Na levo stran notranjosti voščilnice sem odtisnila tri ptičja peresa, da se lepo vidijo skozi okno. Ker sem uporabila osnovo v krem barvi, sem izrezani krog senčila z Distress Inkom - Antique Linnen, ptička sem prav tako "pobarvala" z zelenim Distress Inkom. Ker je bilo med krogom in podlago premalo kontrasta, sem rob senčila z zeleno barvno blazinico in ga prilepila na osnovo s tanjšimi 3D blazinicami.


 Po vsem senčenju (in pred lepljenjem na osnovo), sem ptička pritrdila na svoje mesto z lepilnim trakom in nazadnje še odtisnila voščilo Mavelu.


Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:


9 komentarjev:

Amy O pravi ...

Very pretty! I love how you've made an inset stamped image with the sketch. Thanks for joining us at Freshly Made Sketches this week!

Jen Timko pravi ...

What a wonderful interpretation of the sketch! Lovely. Glad to see you this week at FMS!

Damjana pravi ...

Čudovita voščilnica. Zelo mi je všeč perje v okenčku.

Kate - Small Bits of Paper pravi ...

Such a pretty card! The feathers through the "window" are a fabulous touch with the bird on the front panel.

Thanks so much for playing along at Little Red Wagon this week!

Kate
Small Bits of Paper

Lori pravi ...

Beautiful! Love how you can see the feathers through the opening on the cardfront. Thanks for joining us at The Color Throwdown!

Ros Crawford pravi ...

Beautiful card for our challenge! Thanks so much for playing along at CCCB!!

My Crafty Place - Sharyn Polesel pravi ...

I love the peek a boo into the feathers...so fun and your wonderful bird! Thanks for playing along with us at Just Us Girls!

Darlene pravi ...

WOW! What a fabulous yet simple design! LOVE IT! Thanks so much for playing in our ‘BIRDS’ challenge at Dies R Us! Please come back again soon!

Darlene (DRU Blog Leader)
DIES R US CHALLENGE BLOG
DAR’S CRAFTY CREATIONS Please come for a visit.

Vicki robertson pravi ...

Very lovely card! Clean cut and simple design. The feather stamps is fabulous! I would love to have one like that. Thanks for joining the Dies R Us June, "Bird" Challenge.