ponedeljek, 23. marec 2015

Par ptic

Voščilnica je nstala za Sentimental Sundays, kjer je ta teden zame zelo težek izziv, saj je potrebno uporabiti gumbe, razcepke in/ali bleščice. Medtem ko mi je pri prejšnji voščilnici uporaba gumbov všečna, mi tukaj ni. Raje bi na to mesto dala kartonček z voščilom ali kaj podobnega.

Sama postavitev,štampiljka in papir, ki sem ga natisnila za ozadje so mi všeč. Le z gumbi nisem vedela, kaj naj. Najprej sem postavila enega, potem še enega, pa razcepek, pa še en gumb ... ne vem, nisem najbolj prepričana. Mogoče bom še popravljala.Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
ColourQ: colour combo
Brown Sugar: AG
Crafty Catz: No designer paper
Creative Fingers: AG

7 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Nikar ne popravljaj. Lepo si postavila gumbe. Malo drugače, nenavadno, ampak všečno. :-))

Sapfina (Barbara) pravi ...

Joj, poznam ta občutek, ko včasih pač nekaj ne "štima" ... in prekladamo in prestavljamo in se odločamo ... Jaz navadno dam potem določene elemente kar stran, da pomirim svojo dušo, se je pa tudi že zgodilo, da sem jih kar pustila in je bilo pri drugih dobro sprejeto ... :) Voščilnica mi je všeč, barve skrbno izbrane in gumbki vesela poživitev. ;)

E.T. (Erum) pravi ...

sweet card! love how you kept the image outline only!

Vladuška pravi ...

S takšnim izzivom bi tudi jaz imela kar nekaj težav. Bravna kombiancija mi je zelo všeč.

Gumbek Craft pravi ...

Meni je čestitka zelo všeč.

Ne-Ja pravi ...

Včasih smo saai sebi najhujši kritik. Postavi v kot, vzemi čez nekaj časa zopet v roke in se potem odloči. Meni nej švoh ;).

Janja pravi ...

Tile gumbki prav poživijo. Krasne barve. Lp