petek, 17. avgust 2012

Album: Obisk čebelarskega muzeja v Radovljici



Nadaljujem z urejanjem albuma. S Kljunčkom sva obiskala Čebelarski muzej v Radovljici, ker je moj sine pravi med-jed. Vsako jutro na tešče si oba privoščiva ampulo matičnega mlečka, nato pojeva še kos kruha z medom. Pravi slovenski zajtrk.

Nad muzejem je bil Kljunček navdušen. Žal je bilo deževno in čebelice se tiščale v panju, vseeno jih je bilo lepo videti od blizu. Ker mi je bil emblem Čebelarskega muzeja zelo všeč, sem ga tokrat uporabila kar trikrat. V muzeju je Kljunček sledil s široko odprtimi očmi ter spraševal, se je pa bal panjev v obliki človeških figur. Je šel kar naokoli.

Emblem Čebelarskega muzeja v Radovljici
 Na podlago sem postavila bel trak, ki sem ga embosirala s šesterokotniki in ga na grobo podrgnila z voščenko. Za obrobo sem uporabila šablono vintage lace. Ker nimam podaljšanih pladnjev, sem šablono pritrdila na papir z lepilnim trakom, nato pa dvakrat povaljala najprej iz ene, nato še iz druge strani.

Panjska končnica
Obožujem panjske končnice. Če bi imela svoj panj, bi vse panjske končnice porisala. Panji so mi všeč predvsem zaradi njihove barvne pisanosti in raznolike motivike.

Lojze Slak: Čebelar
Ko se govori o čebelarstvu in čebelah ne sme manjkati Slakova pesem Čebelar. Refren krasi spodnji del strani. Vzemite si čas in jo poslušajte, prinaša toplino sonca, vonj cvetlic in sladkost medu.


Stran iz albuma prijavljam na naslednje izzive:

UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE/STAMPS
slikovno gradivo
PAPIR/PAPER
album za slike; domača zaloga papirja
BARVE/INKS
voščenke
DODATKI/ACCESSORIES
/
PRIPOMOČKI/TOOLS
Cuttlebug; Craft Concepts embossing folder (Hexagon Illusion);  Crafts Too (Scallop Circles); Sizzix - Tim Holtz (Vintage lace); Spellbinders (Labels 8; Standard circles LG);  tiskalnik Epson L800

6 komentarjev:

Jen Cuthbertson pravi ...

What a fun take on the color story this week and I love those little bees! Thank you so much for playing along with us at PDCC!

mylittlecardstudio.blogspot.com pravi ...

Great card and image. I love the border and clean crisp look to it. Thank you for joining s at 2 Sisters this week. Good luck. Hugs, Jill x

Klara pravi ...

Kako lepo si sestavila to medeno čestitko...in napisala objavo vso v medenem stilu... :))

~amy~ pravi ...

super fun card! thanks for joining us at The Play Date Cafe!

Veronica Z pravi ...

Wow, this is a work of art! Love it! Thank you for playing along this week at The Play Date Cafe!

Connie Mercer pravi ...

lovely card~thanks for playing with us at the PDCC!!

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022