sreda, 2. december 2020

The Male Room: Tartan vzorec

  Prva sreda v mesecu med drugim ponuja nov izziv pri The Male Room, kot ponavadi, sem jaz navdih našla v nečem preprostem, ki poudarja izbrani vzorec. Cel mesec sem iskala in izbirala nalepši tartan vzorec med digitalnimi papirji, na koncu pa se mi je 2 dneva pred izdelavo pokvaril tiskalnik. Še dobro, da sem med štampiljkami imela nadomestek. 



Kot sem že napisala, sem najprej potiskala papir z vzorcem. Ko sem ga izrezala na ustrezno velikost, sem izrezala še ostale elemente. Izbirala sem med zlatim in črnim okvirjem. 


Izbrala sem črnega in dodala zlato bodiko z rdečimi bleščicami za malo prazničnega leska.

Sentiment: Wish you joyful Holidays

Štampiljke iz kompleta Waltzingmouse Gingham so mi nadvse všeč, vendar so ozke in dolge, zato je potrebno odtisniti eno ob drugo. Čeprav pazim, si ogledujem in prezikušam, je "šiv" viden. Ali se sosednja odtisa čisto malo prekrivata ali pa nastane tanka vrzel. Končno sem dobila sistem, da to odpravim s pomočjo pripomočka za odtiskovanje. Na tanjši papir sem odtisnila prvi odtis, ki mi je služil le kot distančnik. Ko je šlo zares, sem ta papir postavila ob rob papirja, na katerega sem odtisnila vzorec tako, da sem rob papirja poravnala z začetkom natisnjenega vzorca. Ob drugem odtisu pa sem vzorec prekrila do roba. Tako sem dobila natančno širino vzorca in sem zelo hitro dobila kvaliteten odtis. 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:


UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE
Najlepši par (Veselje ob praznikih); Waltzingmouse (Gingham background)
PAPIR
Anita's Cards and envelopes (A6 white); domača zaloga papirja 
BARVE
StazOn (Jet black); Distress Ink (Bundled Sage); Stickles Glitter Glue (Christmas Red)
DODATKI
/
REZALNE ŠABLONE/
DIES & PUNCHES
Lawn Fawn (Stitched journaling); JoyCrafts (Banners); Najlepši par (Pravokotniki s šivi; Skodelica); Spellbinders (Fancy framed tags two)
PRIPOMOČKI
Hampton Art - Stamp Perfect; Big Shot

2 komentarja:

Alyson Mayo pravi ...

Clean and simple always works - this is so pretty. Thanks for sharing with us at Colour Dare :)

Cat Nowak pravi ...

Great CAS card! Thank you for joining us at Color Dare!

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022