torek, 02. oktober 2018

CAS Colours & Sketches: Preproste packe

Povabilo k sodelovanju kot mesečna gostja pri CAS Colours & Sketches sem sprejela s ponosom in navdušenjem. Čeprav samo sebe marsikdaj izzovem, da izelam nekaj drugačnega, je slog, ki mi je najbolj pisan na kožo, povzet v besedah "manj je več". To je tudi glavni razlog, da se vsak teden potrudim sodelovati na njihovih izzivih.


Voščilnica je nastala po spodnji barvni kombinaciji in vabim vas, da se preizkusite še sami. OPOZORILO: spodnjim barvam lahko dodate le nevtralne barve (belo, črno, kraft, krem, sivo) in izdelek mora biti preprost, brez pretiranega okrasja.

CC&S color292-001.png

Sama sem najprej senčila kos papirja s tremi barvami, nato sem z rezalno šablono izrezala packe, na papirju sem jih namestila tako, da se deloma prekrivajo ter prehajajo iz barve v barvo.


V septembru bi rojstni dan praznovala Vanja (Vanči ustvarja). Njej v spomin sta Rayher in njena družina organizirali dobrodelni projekt: izdelke bodo prodajali v trgovinah Rayher in izkupiček zanje bo šel v dobrodelne namene po želji Vanjine družine.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE/STAMPS
Mavelu (Mešani odtisi)
PAPIR/PAPER
Anita's Cards and envelopes (A6 white)
BARVE/INKS
VersaFine (Smoke Gray); Distress Ink (Peeled Paint; Iced Spruce; Peacock Feathers);
DODATKI/ACCESSORIES
/
REZALNE ŠABLONE/DIES
Najlepši par (Pravokotniki s šivi);  Sizzix Thinlits (Coffee-marks-#662671)
PRIPOMOČKI/TOOLS
Big Shot

5 komentarjev:

samantha's cards pravi ...

So happy you are joining us as the guest designer this month. This is a great use of the colors.

Sarah pravi ...

Very nicely done! Sweet charity cause, also. Thanks for joining us at Tuesday Throwdown!

Wei pravi ...

What a CAS perfection! Love how you've combined the challenges. Thanks for guest designing at CAS Colours & Sketches. We are lucky to have you!

Darlene pravi ...

Simply fabulous! Thanks so much for playing in our ‘Anything Goes using dies by companies carried at DRU’ challenge at Dies R Us. Good Luck and please come back again soon!

Darlene (DRU Blog Leader)
DIES R US CHALLENGE BLOG
DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop by for a visit.

Sherri pravi ...

Fantastic CAS style card! I'm so glad you could join our "Anything Goes using dies by companies carried by DRU" challenge at Dies R Us!