sobota, 9. avgust 2014

Album: Kljunčkov vrt

Končno sem se lotila nadaljevanja Kljunčkovega albuma. Zadnja objava na to temo je bila že davno. Vmes sem sicer naredila še nekaj strani, ker pa gre za dogodke v vrtcu in so na fotografijah tudi drugi otroci, jih ne bom objavila. Ostala sem v juliju 2012 ... upam, da bo delo hitro steklo. Razvite imam fotografije do decembra 2013.

S Kljunčkom sva pred dvema letoma začela urejati svoj vrtiček - majhno gredico, v katero sva posejala in posadila vse, kar smo imeli. Nekaj semen sva tudi kupila, koruzo pa je Kljunček prinesel z vrca - skuhala sva jo in pojedla. Zelo rad je vrtnaril, kopal in zalival. Nekaj stvari nam je uničil krt, nekaj pa Kljunčkovo pretirano zalivanje in okopavanje. Pa tudi polži so imeli dobro založeno samopostrežno trgovino.

Vse se je začelo marca, ki je bil tisto leto nenavadno topel. Nono je naredil okvir in pomagal zrahljati zemljo ob lopi. Kljunček je bil ves čas zraven in pomagal pri vsem. Nato sva kupila semena in jagode.


Aprila je sicer stisnil mraz, zato se povrtnine niso tako razbohotile, kot smo pričakovali. Poleti smo vseeno imeli dovolj vsega. Le korenček so nam skoraj popolnoma pojedle živali.


Medtem ko sem na marčevski strani uporabila le štampiljko Meljen's Design, dečka, ki skače po blatu, sem za poletno stran uporabila Eureka odtis strašila in Dulembino pobarvanko s koruzo. Papir je ACO.


Stran prijavljam na naslednje izzive:

UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE/STAMPS
Dulemba (Corn); Eureka (Scarecrow & Sunflower); Meljen's Designs (Mud puddle boy)
PAPIR/PAPER
album za fotografije; digitalni papir ACO
BARVE/INKS
Copic markerji
DODATKI/ACCESSORIES
/
PRIPOMOČKI/TOOLS
tiskalnik Epson L800 (pisava KG Strawberry Limeade)

7 komentarjev:

Cornelia (fun stamping) pravi ...

Gorgeous pictures - looks like everybody is having so much fun! Great to see you playing with us at ATSM. Come back next time, too! Hugs, Cornelia DT

oldpunca pravi ...

Simpatična ideja tale tvoj album. Zelo lepo je izdelan. To bo res krasen spomin na Kljunčkova otroška leta :-)).

Deborah Frings pravi ...

I do like your layouts - they are fab. Great fun image and so beautifully coloured too. Thanks so much for playing along with ASM this week!

Rahmat pravi ...

Great layouts! I wish I could do some layouts too! Thanks for joining us at ATSM.

(AJ) ArtJypsy pravi ...

What a cute couple of scrap pages Love the images you have used. Thanks for joining us at Paper Makeup Stamps.

Vladuška pravi ...

Super si tole naredila. Res krasen spomin.

Tina pravi ...

Obožujem albume...s tem sem se lotila papirčkanja. Potem pa me je premamila preprostost izdelave na 10x15 cm. Tvoje strani so mi super lepe. Hvala, ker si se nama pridružila.

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022