petek, 18. november 2011

Zastave plapolajo v vetru: čas je za zabavo!

Tale preprosta in hkrati živahna voščilnica je nastala za prijateljico. Po dolgih letih smo se dobile spet iste pupe in obujale spomine, si izmenjale zamujene izkušnje ter se presmejale ... Bil je res prijeten večer!



Voščilnica ima zelo preprosto obliko. Razen bele podlage za voščilnico (ki pa se na fotografiji ne vidi), sem v celoti uporabila recikliran material. Podlaga je iz škatle, vrvica odrezek, ki mi je ostal pri izdelovanju nakita, zastavice pa sem naredila iz drobnih odrezkov, ki jih skrbno shranjujem - vedno kaj prav pride.

Svoje tiskane papirje (večinoma jih sama tiskam), shranjujem na poličkah za papir, dokler so celi. Večje odrezke hranim v nizki kartonski škatli (pokrovu škatle za papir), manjše kose v manjši škatli, nekakšnem pladenjčku, čisto drobne koščke pa v majhni škatelci. Tako imam vedno pri roki vse, kar potrebujem. Glede na želeno velikost papirja se odpravim v ustrezno škatlo, če tam ničesar ne najdem, se odpravim v večjo itn.

Pri pisanju sem se zatipkala in sem napisala "škatlja" namesto "škatla". Spomnila sem se, da sem marsikje že prebrala zapis z "j": PRAVILEN ZAPIS JE ŠKATLA, BREZ J.

Tole voščilnico prijavljam na naslednje izzive:


UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE/STAMPS
PAPIR/PAPER
Anita's Cards and envelopes (square kraft); ostanki vzorčastega papirja
BARVE/IN KS
Sakura Micron (0,1 - 0,8 mm)
DODATKI/ACCESSORIES
vrvica
PRIPOMOČKI/TOOLS
škarje; šilo

1 komentar:

TesaB pravi ...

Lovely festive card. Love the colorful banner against the kraft! Thanks for playing with us at Card Patterns!

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022