nedelja, 03. maj 2020

Dnevnik: Rože ne skrbi, kakšna je ...

... saj je vedno dovolj lepa, da jo nekdo opazi. Podlago sem pobarvala z rumeno akrilno barvo ter nato s teksturno pasto ustvarila vzorec sonca z žarki na sredini, podobno sem naredila na treh vogalih: spodaj sem uporabila šablono z listjem, zgoraj pa cvetočo vejo. Ker se listje na šabloni prekriva, sem konce listov kar narisala, da bi malo zakrila niz vzporednih črt, ki so se končale v vogalu, sem v kot odtisnila štampiljko s pikami in jo embosirala z belim reliefnim prahom. Podobno sem naredila v zgornjem levem kotu. Ker se je napis izgubil v temnem delu podlage, sem cel spodnji desni rob lista premazala z belo akrilno barvo, ki sem jo najprej nanesla s čopičem in nato še razmazala s krpico, saj nisem želela, da je preveč prekrivna.


Prvi del besedila sem zalepila na kartonček, na katerem sem najprej ustvarila teksturo lesa, nato sem nanj prilepila cvet in besedilo. Mogoče sem kartonček malo prezgodaj zalepila na podlago, saj dolgo časa z rezultatom nisem bila zadovoljna, zato sem pogosto popravljala. Ker se mi je rob malo natrgal, sem ga pritrdila s koščkom washi traka. Drugi košček sem dodala, ker se mi je zdelo, da gre zraven.

Sentiment: A flower doesn’t care what it is like,
as it is always beautiful enough for someone to notice it.

Stran iz dnevnika prijavljam na naslednje izzive:


UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE
Hero Arts (Party of the polka dots background); Viva Decor (Letters)
PAPIR
reciklirana knjigadomača zaloga papirja 
BARVE
StazOn (Jet black); akrilne barve; Distress Ink (Mowed Lawn; Evergreen Borough; Picked Raspberry); Izink (Mimosa; Bamboo); VersaMark; Ranger embossing powder (Extra fine White); Perfect Pearls v razpršilu (Perfect Pearl); Sakura Gelly Roll (White; Black); Copic markerji (100, RV04, G05, G28); pisala v gelu Leon
DODATKI
washi trak
REZALNE ŠABLONE/
DIES & PUNCHES
Cheery Lynn (Expandable quilling strip); Najlepši par (Tag z dodatki; Potonike; Srčni metulji); Taylored Expressions (Branches-banner-bloom)
PRIPOMOČKI
Papermania heat tool; Big Shot; tiskalnik Epson L800; pisava KG Compassion Big; Stampers Anonymous (Tim-Holtz stencil set #25); Dina WakleyMedia (Jungle stencil); Clarity Stamps (Stencil Sunshine)

4 komentarji:

Brandi pravi ...

Gorgeous! Simply stunning! Thanks for playing along with Atlantic Hearts Sketch Challenge (AHSC).

Brandi R.
DT member AHSC
crzy4scrapbooking.blogspot.ca

Golden Goddess Designs pravi ...

oh my goodness! what a beautiful project! thanks for sharing with us at Atlantic Hearts Sketch Challenge.

Alicia

Michelle pravi ...

Wow so bright and colorful! Great use of our sketch, too! Thanks for sharing at Atlantic Hearts.

Dena J pravi ...

What amazing art journal pages! Rich layers of color and dimension create movement on the pages. Lovely work. Thank you so much for joining us at Atlantic Hearts this week.

Priznanja in nagrade v aprilu 2020