četrtek, 25. januar 2018

Metulj in okna

Zadnje čase zvečer napacam ozadje, ko pridem iz službe še dokončam začeto. Fotografiram kar na strehi (delovni kabinet imam v mansardi), tako da ujamem zadnjo svetlobo dneva.


Ozadje sem ustvarila z Izink tuši, zato so barve tako intenzivne. Samo za turkizno sem uporabila Distress inke, kar pa se na fotografiji še bolj opazi kot v resnici. Barva je zelo bleda v primerjavi s pisano podlago.

Ko se je podlaga posušila in je noč preživela pod utežjo, da se je zravnala, sem zalepila dva okvirja in en kvadrat. Tako se mi je zdelo bolj zanimivo. Nato sem dodala še metulja iz pergamentnega papirja, ki me je pripravljen že čakal, da dobi svoje mesto na voščilnici. Čisto na koncu pa sem prilepila voščilo, ki ga premalokrat uporabljam "Najlepše želje".


Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE
Hero Arts (Butterfly and Flower)
PAPIR
Anita's Cards and envelopes (A6 white); akvarelni papir; domača zaloga papirja; pergamentni papir
BARVE
Distress Ink (Tumbled Glass; Peacock Feathers); Izink (Jasmine; Mimosa; Safron); VersaMark; Ranger embossing powder (Extra fine White; Black Sparkle)
DODATKI
/
REZALNE ŠABLONE/
DIES
Najlepši par (Pravokotniki s šivi; Rojstni dan); QuicKutz (Square frames); Hero Arts (Butterfly and Flower)
PRIPOMOČKI
Papermania heat tool; Big Shot

5 komentarjev:

Heidi Baks pravi ...

Very fun and colorful background, and I love how you used more plain squares and frames to offset the fancy background. Thank you for joining Sunday Stamps this week.

Claire Broadwater pravi ...

WOW! What a gorgeous background you created! So bright and cheerful! The vellum butterfly is so pretty, too! SO happy you joined us at Sunday Stamps! XX

Heather pravi ...

Oh my gosh - LOVE the bright background you've created, with the blue accents - just a gorgeous combo - the touch of vellum is wonderful. Thanks so much for sharing at Sunday Stamps!

Moje drobtinice23 pravi ...

Pozitivno obarvana voščilnica s čudovitim ozadjem.
Lp,
Danica

Mrs A. pravi ...

Beautiful coloured background and I like the vellum butterfly. The best part though is your idea for the squares. Thankyoy for flutterijg into the butterfy garden. Hugs Mrs A.