petek, 22. julij 2011

Bombaž, žica in papir



Danes je Kljunček šel z nono in nonotom na izlet in mamica se izživlja: pospravlja tako in drugače. Med drugim sem izdelala dve voščilnici, prvo pokažem danes, ker je že šla naprej (žal sem fotografirala le ponesrečen izvod). Malo sem se držala pravil Craftalnice, ko sem jo izdelovala. Izbrala sem pikčast papir, kot čipko pa sem skvačkala borduro, ki sem jo povezala v nekakšen venček. Nadnjo sem postavila rožico iz žice.

Ker nisem našla lepila, ki ga ponavadi uporabljam, sem vzela eno drugo (zdaj vem, zakaj se je valjalo po predalu že nekaj let) in nad rezultatom sem bila razočarana, saj sem morala voščilnico popraviti. Na fotografiji še slabše zgleda kot v resnici. Lepilo je nemudoma romalo v koš.



UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE
/
PAPIR
Anita's Cards and envelopes (square white); domača zaloga papirja; digitalni papir CuddleBeez Scraps
BARVE
/
DODATKI
kvačkan venček; roža iz žice
REZALNE ŠABLONE/
DIES
Spellbinders (Labels 5)
PRIPOMOČKI
Cuttlebug; tiskalnik Epson Stylus Photo R200

5 komentarjev:

Tina pravi ...

Mene tako ujezi, če se mi na koncu zaradi kakšne take stvari ponesreči.... Mi je pa zelo všeč ideja s kvačkanjem in žico na sredini voščilnice.

Vladuška pravi ...

Res se človek razjezi, če se mu na koncu, ko je že tako skrbno pripravil vse delce, kaj sfiži. Lepilo je že ena taka zadeva, ki lagko zagreni življenje :))) Všeč mi je ta kombinacija nakvačkanega in žice in kamenčkov. Lepo pride.

Janja pravi ...

Dobro si oblikovala žico in vpela perlice :).

Joj, koliko težav lahko povzroči lepilo.
Lp

MA-MI pravi ...

V živo ni bilo tako hudo, kot je na fotografijah videti. Po ogledu fotografij sem se odločila, da odstranim zgornji okrasek ter podlago prelepim z malo večjim papirjem in elegantno rešila zadevo. Pozabila pa sem fotografirati ...

Goga pravi ...

Kar vse po vrsti imamo kakšno neprijetno izkušnjo z lepilom se mi zdi, jaz na primer z mekolom :).

Zelo zanimiva voščilnica z skvačkanim venčkom, žico in perlicami.

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022