petek, 31. december 2010

Bežal z lastno umetnijo ...

V hiši imamo malega Picassa ... včeraj mu je nona kupila novo tablico, mama poiskala stare krede in umetnik je začel ustvarjati. Takoj na začetku je narisal grabljice.

Potem pa se je lotil novega projekta. Odločil se je, da bo narisal snežaka. Da smo končni rezultat lahko videli in dokumentirali, smo tekali in se lovili po hiši. Umetnik je namreč želel umetnijo samo zase in je z njo zbežal iz pritličja v prvo nadstropje ... na srečo je bila na vrhu postavljena barikada, v katero se je mali Picasso ujel. Tako se je vdal v usodo in svetu pokazal svojo stvaritev ... ki jo je takoj nato uničil ter se lotil novega projekta!

Ker je bila teta tako spretna v lovljenju tablice pa si je zaslužila tole ogrlico ... in ne zato, ker je Dedek Mraz tik pred vrati...

Izdelava je bila nadvse preprosta. Predvčerajšnjim sem izdelala prvo in danes še dve. Vrvica in potiskana biserovina sta iz Frogwilla, kaveljček za obesek iz Hobby Arta, filc iz domače zaloge ... šklic - škloc - rezk-rezk-rezk ... in je bila izdelana. Vse tri imetnice pa so z njimi zelo zadovoljne.

1 komentar:

McCrafty pravi ...

hihi, kako simpatično...si me spomnila, da smo tudi mi lovili našo taveliko, ona je pa risala na magnetno tablo...