ponedeljek, 26. oktober 2009

Novoletni okraski

Bliža se božično-novoletni čas in s tem tudi razne tržnice. Da se na tržnici sploh kaj pojavi, pa smo zadolženi učitelji. Rada Kos je vodila delavnice, na katerih smo se učili izdelovati nekaj zanimivih izdelkov. Tako bomo v začetku decembra sami učence vodili, da bodo sami izdelovali božično-novoletne okraske, ki bodo na tržnici naprodaj.







In nastali so sneženi mož, angelček, voščilnica in prašička. Sploh repek od 3D prašička mi je super uspel ... pravi kodrček! Ker je vse še vlažno, nisem še barvala.



Pa božično drevesce in najbolj uspeli predmet ... obesek iz semenk. Ni potrebno poudarjati, da mi je bila ta delavnica najbolj všeč.





Škoda le, da je na teh delavnicah vse treba delati s tako brzino. Jaz sem bila v stalnem zaostanku. S tem pa sem se izognila vrsti pri toplotni pištoli in barvah za snežaka ... potem pa sem mu pozabila narediti oči. In nekako nadoknadila zamujeno.

Takole! Zdaj pa pridno spakirat do konca in spat, ker jutri navsezgodaj grem v TOSKANO. Kakšna slikica se bo vsekakor pojavila po povratku, čez 2 dni.

4 komentarji:

BojaMoja pravi ...

Ful luštne stvari ste delali :)

Žal si dala gor minimicene slikice :( a lahko daš malček večje, ker me par stvari grozno muči :))

MA-MI pravi ...

Ne vem, ali je bolje. Naložila sem največji format. Še nisem ugotovila, zakaj na mojem blogu ne morem večine slik s klikom na sliko, le-teh povečati! Sicer pa ti stvari lahko razložim. Lp, Maja

BojaMoja pravi ...

Ko nalagaš slike, v aktivnem okencu pri postavitvi slike obkljukaš "brez".
Potem lahko sama v okencu za vnos besedila poravnaš sliko levo, na sredino ali desno, pa še slika se ob kliku nanjo poveča na velikost, kot je bila objavljena.

BojaMoja pravi ...

SUPERCA!!! Zdaj pa vidim vse detajle :))) hvala :)

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022