torek, 07. julij 2009

Prav posebna voščilnica

Moj mali Kljunček je danes dopolnil 1 leto. Pred dobrim tednom je shodil. Je pravi tehnični tip, ki obožuje svojega nonota in njegov traktor. Zanj ima tudi neko zagruljeno besedo, ki se je pisno ne da ponoviti. Torej sem že od vsega začetka vedela, da bo tema te voščilnice prav on - "traktor".

Bolj kot voščilnica je to kartonček, saj ima samo sprednjo stran, ki jo bom nalepila v album. Na fotopapir sem natisnila akvarel, ki ga je naslikala Carry Acroyd. To slikarko in grafičarko sem odkrila slučajno, med iskanjem ustreznega ozadja za to voščilnico. Njene slike polj so krasne, odlične kot ozadja. Še nekaj njenih stvaritev lahko najdete tukaj (med drugim tudi tisto, ki sem jo jaz uporabila).
Spredaj sem nalepila s flomastri pobarvano podobo malega traktorista. Tudi kljunček ima svoj traktor - rumenega. Zraven sem napisala kratko besedilo in s Cuttlebugom "zašila" rob.

Hotela sem narediti novo fotografijo v boljših pogojih, a je bila voščilnica Kljunčku tako všeč, da jo ima ves čas po rokah, sploh traktor je zakon. Vsem po vrsti kaže, kje je traktor, kje fantek, ptički, drevesa, voz ... posledično pa voščilnica (beli del) ni več v najboljšem stanju. Za v album bom očitno morala narediti novo! V veselje pa mi je, ko vidim, kako se Kljunčku spremeni obrazek, ko zagleda voščilnico. Zasmeje se, malo potrese z glavico in že z roko potuje k njej.Všeč mi je, kako se podoba jate ptic ujema s traktoristom. Tik nad njegovo glavo so.

Pa še mali nadobudnež, ki sicer že hodi, a zaenkrat še gre hitreje po vseh štirih.


Dodajam voščilnico, ki jo je Kljunček prejel. S svojo preprostostjo je božanska! Vidi se, da je ročno delo.UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE/STAMPS
Stamposaurus (Apple Blossom Farm - Tractor)
PAPIR/PAPER
Anita's Cards and envelopes (square white); foto papir 
BARVE/INKS
flomastri
DODATKI/ACCESSORIES

PRIPOMOČKI/TOOLS
tiskalnik Epson Stylus Photo R200; Cuttlebug; Cuttlebug embossing folder (Just my type)

Ni komentarjev: