torek, 19. junij 2012

Albumček 4/20

Objava albumov se nadaljuje, čeprav sem ugotovila, da enega nisem fotografirala.

Tokrat sem izbrala oranžno-zeleno kombinacijo, s kančkom rumene in rdeče. Porabila sem še preostanek doma izdelanega Washi traka. Tudi moto sem pritrdila kot ročno odtrgan lepilni trak.

Za vseh 20 albumov sem potrebovala dobrih 14 dni intenzivnega dela. Prvega sem delala celo popoldne do pozno ponoči, ker sem še ugotavljala, kakšno postavitev izbrati. Za ostale sem porabila 2 do 3 ure, če ne štejem risanja likov in barvanja le-teh. Z vsakim albumom sem postala bolj vešča in sem si stvari tudi pripravljala v naprej, da je delo hitreje steklo.

Rada bi se vam zahvalila za vse komentarje, ki ste jih glede mojega projekta zapisali do sedaj. Hvala vam za vse besede občudovanja.

Ta album prijavljam na naslednje izzive:
Sketch N'Stash: Free Choice Sketch, n. 26
Simon Says Stamp Challenge: Summer photo inspiration

Mislim, da vsebuje vse barve na fotografiji in predstavlja zaključek šolskega leta ter začetek poletja za celo generacijo devetošolcev.

5 komentarjev:

 1. Tudi ta je krasen in res lepo, da se potrudiš takole za svoje učence, ... mi nismo od profesorjev nikoli nič dobili. LP

  OdgovoriIzbriši
 2. Your card is lovely, love the image and colour of the backing paper.
  Thank you for entering the sketch n stash challenge, in order for us to enter you into the draw please would you include a picture of your chosen sketch x

  OdgovoriIzbriši
 3. Gorgeous card, a fabulous image and great colours.
  Thanks for taking part in the sketch n stash challenge
  Sue

  OdgovoriIzbriši
 4. Gorgeous book, super cute image and fab colour combo :)
  Thanks for joining us at Simon Says Stamp
  hugs Mandy xx

  OdgovoriIzbriši