četrtek, 20. april 2017

Pastelno satovje

Tokrat sem prvič uporabila Hero Arts štampiljko za ozadje v obliki satovja.

 

Želela sem poudariti šestkotnike, zato sem se odločila za bel embosing ter nekaj odtenkov sosednjih barv, uporabila sem Distress Inke. Barve sem s čopičem škropila na podlago, ker pa so bile pikice preveč drobne, sem na koncu barve razmazala v "smooshing" tehniki.


Čeprav se na fotografijah bolj slabo vidi, je trak iz pergamenta s prostim očesom zelo dobro viden in voščilo tudi. Sem najprej poskusila z trakom iz belega papirja in rožnato štampiljko z voščilom, vendar bi je bila ta različica bolj všeč, saj pavs papir dopušča prehod vzorca skozi, tako da se ne izgubi niti delčka tega satovja.

Čisto na koncu sem dodala še nekaj luskic, primarno zato da dodatno držijo pergamentni trak na svojem mestu (čisto malo lepila sem nanesla tudi za napis, vendar se mi ni zdelo dovolj.

Kartonček s šestkotniki sem prilepila na ostanek enega izmed prejšnjih projektov. Ponavadi ko mi ostaja barva, da je ne sperem, jo razmažem na risalni list v velikosti A5, dokler barve ne zmanjka, nato nadaljujem z drugo barvo, ko se spet pojavi višek barve. Barve na kartončku so se popolnoma ujemale s tokratnim projektom in neuspeli odtis ter embosing na desni strani sploh ni moteč.


Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

10 komentarjev:

Carolynn Sander pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Carolynn Sander pravi ...

What a beautiful card you have created here! I love how you've used the resist technique, & your use of the vellum is perfect for the sentiment! Thanks so much for joining in with us this week over at TGIF challenges! 💖

brrenwick pravi ...

I really like the background you created! Thanks for playing along with us at TGIF Challenges!

Global Design Project Design Team pravi ...

Very pretty Maja! Beautiful colours ... the white embossing gives a lovely shine and the vellum strip is perfect so as not to hide any of the delicious background. Thanks for playing along with this week's Global Design Project challenge.

Valgerdur R. pravi ...

Bueatiful soft colors and contrast! Love the graphic shapes!

Valgerdur R. pravi ...

Beautiful soft colors and contrast! Love the graphic shapes!

Meihsia Liu pravi ...

Love your fabulous card! The colors and texture on the background are awesome. Thank you so much for sharing with us at Simon Says Stamp Monday Challenge. :)

Shona Chambers pravi ...

Beautiful pastel colours and it makes for a spectacular background with all that white heat embossing. Thank you for sharing with Little Tangles.

Emma Trenouth pravi ...

Gorgeous card, lovely use of the white embossing and inks. Thank you for joining us at Make My Monday. Emma

Pat pravi ...

Very pretty. Thanks for sharing with Make My Monday.