petek, 15. julij 2016

Dnevnik: Maturantski ples

Voščilnic imam za nekaj časa dovolj, zato pa sem se lotila zlagati slike v Kljunčkov album in pa mojega dnevnika ... sem že prišla do aprila ... rada bi dohitela sedanjost in bi direktno risala v dnevnik glede na trenutni navdih, vseeno pa nočem izpustiti dela leta ... saj sem zelo blizu ;-)


Za osnovo sem izbrala skico Sketch Saturday, v prazen prostor na levi zgoraj bom še izpisala nekaj besed iz knjige Ferija Lainščka, Ločil bom peno od valov, ki je bila letos na maturi ... moram še dobiti knjigo. Sicer pa sem podlago kot vedno prebarvala z belo akrilno barvo in z okroglimi štampiljkami (Mavelu) naredila pike. Osrednji motiv, silhueto dveh plesalcev, sem našla na spletu.

Podlago sem izdelala že pred dnevi in je nisem premazala z Gessom, zato se napis s kemičnim v gelu ni posušil (čeprav sem ga pustila sušiti čez noč) in nastal je zmazek. Popacani sta bili obe strani, zato sem desno stran strgala in naredila znova, levo pa prebarvala in prekrila s plastjo toaletnega papirja oz. brisače za roke. Ker sem poleg tega ugotovila, da sem pustila premalo prostora za citat, sem besedilo napisala malo niže. Zapis kraja in datuma sem nalašč malo zapacala z belo akrilno barvo, da ne bi tako izstopal in bi se oko ustavilo na besedah "Maturantski ples".


Ostale strani iz dnevnika najdete TUKAJ.

Stran iz dnevnika prijavljam na naslednje izzive:


3 komentarji:

Hannelie pravi ...

A beautiful display of the challenge colors!
Thanks for joining the paper players!

Lori Kobular pravi ...

Very pretty card! Thanks for playing along with us at Scrapy Land Challenges!

Elizabeth Hart pravi ...

Love your work with the two dancers - really lovely. Thanks so much for joining us this time at the Creative Fingers Challenge, Elizabeth (DT)

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022