torek, 16. julij 2013

Album: Jesenski sprehod


In tako sem se lotila tistega, kar počnem vsako poletje ... v zaostanku sem za slabi dve leti. Upam, da bom uspela nadoknaditi večino zamude to poletje, saj iz leta v leto nastaja vedno manj fotografij. V prvi album sem uspela stlačiti 6 mesecev Kljunčkovega živlenja, v drugega skoraj celo leto ... tretji še ni dokončan.

Aja, jesenski sprehod se nadaljuje na naslednji strani, saj je bilo premalo prostora za vse fotografije. In potem sem pod enim listom našla še dve fotografiji in stvari niso šle več skupaj, zato sem fotografije malo premešala ... fotoaparat je dokončno izdihnil, ko sem hotela ponovno fotografirati zgornjo stran albuma. Postavitev je enaka, le zgornji dve fotografiji sta drugi ter malo sliko sem izrezala, da je okrogla in se tako lepše poda okvirju.

Pri postavitivi strani mi je bil za navdih skica Clean & Simple, upoštevala pa sem tudi črte in zvezdice z izziva Pollycraft Challenge. Barve sem sicer zbrala na podlagi izziva Addicted to Stamps, vendar sem zamudila objavo v izzivu.

Zdaj imam mir, Kljunček spi, jaz pa bom naredila vsaj še eno stran, preden grem spat. Pa-pa.


Dobro jutro. Zvečer sem najprej prerazporedila slike, nato pa sem ustvarila še eno stran po predlogi Sketch Saturday.


V bistvu se črtast papir na fotografiji, tokrat postavljen pokončno, zelo slabo vidi. Uporabila sem svetlejši odtenek, najbrž pa vpliva tudi svetloba v času fotografiranja.

5 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Lepo ustvarjaj
dobro ti gre
jesen bo pa kmalu tu
lp Tamara

Cazza pravi ...

Awwwww, a lovely scrap book page! Thanks for playing along with us over at the Pollycraft Challenge :o)
Hugs,
Cazza
x

Tina pravi ...

Zelo lepa stran, ravno prav okrašena, da so poudarjene fotografije. Moja scrapbook vest pa postaja vedno bolj kosmata....

MA-MI pravi ...

Tina, moje početje je počasna depilacija ...

Vannessa pravi ...

Lovely scrapbook pages. Thank you for joining in our challenge this week at Sketch Saturday.

Hugs, Vannessa
Sketch Saturday DT