torek, 22. junij 2010

Romantika v vonju sivke

Spet oz. še vedno sem na tesnem s časom ... komajda pravočasno objavljam ...

Iz predalov sem pobrala butarice iz sivke in pa izdelala preprosto škatlo iz papirja. Vse skupaj pa sem sredi noči fotografirala na bidermajerju, ki krasi mojo dnevno sobo.



Ker mi tiskalnik že spet ne dela ... odkar imam visto, mi ne kaže količine barve v kartušah ... zamenjala sem že vse barve, ki sem jih imela na zalogi ...

Tako sem pobrala papir natisnjen pred časom. V resnici je to ozadje za blog, ki sem ga "reciklirala" po svoje. Iz nedavnega projekta treh poročnih voščilnic sem vzela izsek besedila Visoke pesmi. Besedilo sem še "očistila" skozi ogenj in zavezala z vinskordečim trakcem. Očitno je obdobje žičke na mojih projektih, kajti na en konec slednje sem dodala majhno rožico, na drugega pa sem obesila bleščeči svarovski. Edini presežek v celotni kompoziciji.


Romantičnost zaključuje šopek butaric iz sivke - prijeten vonj s pridihom na stare čase. In ljubka košarica.


Tako sem hitela, da bi ujela prijavo na 6. izziv v Craftalnici, da sem to skoraj pozabila napisati. Torej, za navdih nam je Vladka izbrala knjigo angleške pisateljice Jane Austen, Prevzetnost in pristranost, v kateri je prikazano življenje angleškega plemstva iz prehoda v 19. stoletje (ko se je naš Prešeren rodil).


Pa še en cukrček, slika pisateljice Jane Austen (1775-1817).

9 komentarjev:

Teja pravi ...

Čudovita čestitka je. Rožica mi je sploh všeč, saj vse skupaj zelo popestri.

MA-MI pravi ...

Teya, to ni čestitka, je darilna škatlica. Najbrž jo bom uporabila za nakit.

Andreja pravi ...

Lepa škatlica in opojni vonj sivke, mmmmmm :-))

Vladuška pravi ...

Super si tole skombiniral ain nastala je res taka prava romantična košara, ki bi jo komot vzel iz 19. stoletja :-)

P.S.
Toplo proporočam, da si odstraniš visto in greš na windows 7 ali XP nazaj. Meni je skoraj uničila prenosni računalnik, ker neprestano delajo neki procesi, čeprav se na računalniku ne dela nič in posledično mi je neprestano delal ventilator in mi očitno s preveč vročine unič del matične plošče :-( Sem jo sedaj zamenjala in sem nazaj na XPjih.

MarikaGabez pravi ...

Zelo lepo spisano in lepa škatlica.

DidiArt pravi ...

ej, punca, se da kje kupiti malo časa za tebe, zdaj bo konec šole, jaz bi rada svoj bonbonček.. pa srečanje da pripravimo tukaj na primorskem :) bo kaj s tem ali nič... krasno je vse kar si pripravila, lahko bi malo delila z nami v živo.. lep pozdravček

Manuela pravi ...

Škatlica je zelo lepa in ni pomembno če loviš zadnje minute za prijavo na CRAFT-alnici, važno je da jih ULOVIŠ! :)) Hvala ker sodeluješ na izzivu #6.

Lepo se imej,
M.

MA-MI pravi ...

O, koliko komentarjev! Hvala zanje!

Vladuška, visto sem že imela naloženo v prenosniku in niso priporočali, da jo zamenjam, saj je znanec to storil pa je imel težave.

Didi, nisem pozabila nate. Otroci so res že z eno nogo v počitnicah, učitelji pa vsak dan visimo cele popoldneve v šoli.

BojaMoja pravi ...

Lepa škatlica :) pa prima bidermajer kavč imaš :)

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022