petek, 26. junij 2009

Čestitkarski izzivi

Včeraj je bil praznik, pa sem raje izletkala kot čestitkala ... med drugim sem odfrčala po čisto novega Cuttlebuga ... pred spanjem sem si sicer privoščila majhno in hitro terapevtsko hroščkanje ... uau!!! Zgrabila sem papir, ki sem ga imela pri roki, torej navaden pisarniški papir, in nisem mogla verjeti rezultatom!!! Bolje kot na fotkah! Danes pa sem se spravila ponovno k čestitkarstvu. Rada bi realizirala vseh 7 tedenskih izzivov za 365 Cards.

Za 365 Cards - Day 118 sem izdelala naslednjo voščilnico, hoteli so okvir. Po pravici povedano, sem to postavitev imela že prej v glavi.

Tokrat sem natisnila malo večji vetrokaz, zaradi večjega kontrasta sem pustila ozadje belo. Okvir sem izdelala iz papirnatega traku, vse skupaj pa sem prilepila na embalažni kos lepenke. Tako je "slika" malo dvignjena nad podlago. Čestitka se mi zdi primerna za kakega fanta.



Najprej pa sem danes naredila preprosto voščilnico z zahvalo, za prijateljico Ireno, ki je hroščka pripeljala iz Anglije. Istočasno pa bo ta čestitka predstavljena na dveh izzivih: 365 Cards - Day 117 in My Time to Craft Challenge.

Voščilnica je zelo preprosta: na črn šeleshamer sem nalepila belo rožico in odtisnila črko "H", ki sem jo potem obrobila z belim flomastrom. Ostale črke so moj rokopis.


Pri 365 Cards - Day 116 in pri A Spoon Full of Sugar so želeli poročno čestitko. Malo sem pogledala, kaj je izdelala konkurenca ... nove ideje za bodoče čestitke, ampak po pravici povedano, me nobena ni posebej pritegnila. Večinoma so preveč okrašene, vsaj za moj okus. Tako sem izdelala preprosto čestitko s pergamentnim papirjem in hroškom.

Hotela sem še nekaj detajlov pobarvati z belo oz. srebrno, pa sem raje pustila tako, kot je. Za podlago sem uporabila kar risalni list ... hrapavo stran navzven, da se malo teksture vidi skozi papir.


Elegantno, hitro in poceni

4 komentarji:

~amy~ pravi ...

Lovely!!! Thanks for joining us over at 365 Cards!

Fi pravi ...

Great card, love your image.
Hugs
Fi

Lesley pravi ...

Lovely card, thanks for taking part in the MTTC challenge xx

Kristie Larsen pravi ...

These cards are GORGEOUS! I LOVE what you have done... thanks for playing at 365 Cards!

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022